KotKot Suna Street Fashion

 2009.07.19. 00:00

Stábunk a VOLT Fesztiválon járt a közelmúltban. Hát mit mondjak, az ottani stíluskavalkád még a Sunát is megviselte. Íme egy kis ízelítő a felhozatalból, illetve néhány információ a versenyzőkről:

 

Apokaliptika, 14

Táska: Lepra Store

Pókhálók: Nagyim pincéje

Masni: Karácsonyi csomagolás

Fasz-kalap: barátom...

Nyaklánc: Új Köztemető...

 

Apokaliptika 14 éve született Koreában, miután a Sátán megbaszta Hello Kittyt a villás faszával. Kitty 3 hónap alatt máris kihordta és életet adott Apokaliptikának. Ekkor még nem tudta senki, hogy ő nem más, mint az Antikrisztus, aki mágikus faszkalapjában járja a világot és pusztí amerre csak jár...

Bizony-bizony a Télapó is nagy gondban volt már... a gyerekek egyre jobban elkorcsosulnak, egyre komiszabbak lettek a fogyasztói társadalom fertője által. Minden évben egyre nőtt azon gyerekek száma akik elérték az 1.000.000 STRIGULÁT... Egy idő után nem csoda hát, ha a Nyulas Lány sem bírta az iramot (a nyuláról nem is beszélve). Mindenféle nyúltechnikákat bevetett, de ennyi munka még neki is sok volt... Apokaliptikát nem tudta legyőzni!! Így történt, hogy a Télapó a Nyulas Lány mellé szegődtette Apokaliptikát és ezentúl azok a gyerekek, akiknek 10.000.000 strigulánál is többjük gyűlt össze, minden elképzelhető és elképzelhetetlen kínnál szörnyűbbet kapnak, ugyanis ekkor bekopogtat hozzájuk Apokaliptika és addig nézi őket pókhálósra sminkelt szemével, amíg a gyerekeket a szar fel nem emészti belülről és ki nem robban a szemüregükön keresztül :) :) :) :) :) <3 <3 <3

A télapó nem szereti Marilyn Mansont és mivel ez a fura fiú a képen az elmúlt évben 10.000.001 alkalommal hallgatta a zenéjét és most is az ő koncertjére igyekszik, ráküldte Apokaliptikát. Látni, hogy a fiú még észre sem vette, vidáman élvezi a fesztivált, de Apokaliptika már becserkészte... kiereszti a pókfonalait ééés TÁMAD!!

Szóval jók legyetek gyerekek, mert ha eddig féltetek a Nyulas Lánytól, akkor Apokaliptikától csak jobban fogtok rettegni!!! NYENYENYENYENYE!!!!

 

 

Ernesztina, 58

Top: Józsefvárosi

Szoknya: Állami Balett Intézet

Stylist: Szucsáán Cynthia

Cigi: Vóg és Mavóg

Többi: Haute Couture Maison de Martha Payor

---------------------KOMMENTÁR NÉLKÜL-------------

 

 

ASSmeralda, 41

Nadrág: Super Size Me

Kombiné: Sweet Love Sex Shop

Napszemüveg: Dóccsegábbáná

Walkie-talkie: FBI

 

ASSmeralda egy igazi KÉM, egyenesen az FBItól, küldetése az, hogy Manson seggéből kiszedje a mikrofont, mielőtt vatikáni terroristák robbanószert helyeznének bele, ezáltal elpusztítva a "tömegeket megtévesztő" rockert.

Alkalmasabb embert a feladatra nem is találhattak volna, ASSmeralda ugyanis a seggek nagy ismerője, még külön kijárt egy gyorstalpaló Anus Spy tanfolyamot Washingtonban, mielőtt Manson seggére küldték felettesei.

Vajon sikerrel jár-e?? Vagy győznek a papok??


Ha érdekli a válasz, hívja a kotkot szerkesztőségét a 0690-603-779-es KIBASZOTTUL EMELTDÍJAS számon és kérje OLGÁT. Kérjük, amennyiben csak SUNÁZNÁ, NYULAZNÁ vagy TYÚKOZNÁ őket, ne zavarjon minket, mert KIBASZOTTUL ELFOGLALTAK vagyunk, szal írjon kommentet! =)

 

 

Címkék: fashion tyúk suna kotkot apokaliptika nyulas lány

A bejegyzés trackback címe:

https://suna.blog.hu/api/trackback/id/tr1001254004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása