Fénylőmellű Aranka

 2009.05.23. 18:19

Íme itt áll előttünk Sárospatak glittening suncibabyje, Aranka. Aranka a HájLender Discoban dolgozik mosogatónőként, épp munka közben kapta le egy szemfüles sunafotós aki arra járt. Aranka egy szolid mosollyal nyugtázta, hogy "jaaaaj mér most fotózol lee?? még ki kell fényesítenem a mellem!"

Vajon mi Aranka titka? Mivel szokta fényesíteni a mellét napi 8 órában?

A kép önmagáért beszél... Bár Aranka megpróbálta elrejteni a titkát divatos kabátjaival és piros kockás mosogatórongyaival, a polcon mégis a Tisztelt Olvasó szemébe FRÖCCSEN a megoldás... Az új Clin ablaktisztító csíkmentes ragyogást biztosít Aranka mellének, a makacsabb szennyeződések eltávolítására pedig a Bumm súrolóport szokta használni. Végül pedig, hogy ne csak csillogó, de tiszta is legyen a melle, Hypoval szokta fertőtleníteni, ami minden ismert kórokozófajt elpusztít.

Hogy a haja is harmonizáljon fénylő testével, Aranka gyakran szokta azt is suvickolni, néha még vesz a kínai piacon Szwárofszki kristályokat is, amiket belefonhat a hajába, hogy mégjobban fényelődjéék!

Most, hogy megismertük Aranka titkát, felmerül a kérdés: Hová készül aranka ilyen hiányos öltözetben. És mit keres a kabát a falon?

Erre az újabb hihetetlen rejtélyre a highlander.hu-n találták meg a blog írói a választ. Hosszas és fáradtságos munka volt, mire rájöttünk mire készül Aranka. Ő ugyanis a HájLendör fergeteges és megismételhetetlen hó partyjára igyekszik, melyről tudni való, hogy Kelet-Magyarországon a legnagyobb!

Mit is várhat egy hópartytól az igényes partyközönség, például Aranka? Miután alaposan kifényesítette a mellét, és felvette szintén fénylő, erotikus partybikinijét, Aranka kabátot húz és azzal vág neki a vad Borsodi éjszakának, itt ugyanis már a bulira is csak hólánccal engednek be. Aranka azonban mindenre felkészült és kész egy hatalmasat partyzni DJ SUNA(!!!) zenéjére, aki Sunafalvától Szotyvadtretkesig a legnagyobb világsztár fellépő, kinek megjelenését óriás sunatűzijáték és sunatorta kíséri.

Aranka feltett szándéka belemászni a sunatortába, hogy onnan lepje meg a világsztár DJ Sunát, de ha a terve nem jön össze neki, akkor már elhatározta, hogy beoson az öltözőjébe és ott várja majd a fénylő mellével.

Aranka még nem tudja ugyanis, hogy DJ Suna pusztán egy hóember, akit a Mézeskalács ovisok gyúrtak...

Csak mint mindig:

Aranka: SUNÁZNÁD? FÉNYEZNÉD? HAVAZNÁD?

TESSÉK DIA MEGÍRTAM! Képesek vagyunk rá!!! Folytasd!! :)

Címkék: disco mell tisztítószer suna fénylő

A bejegyzés trackback címe:

https://suna.blog.hu/api/trackback/id/tr461139482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása